Новата 2022 година започва с голяма новина за феновете на футбола в България. Най-добрата българска футболистка Евдокия Попадинова е главен герой в документалния филм, който разказва за кариерата ѝ, мястото на жените в най-популярната игра в света и каква е цената на това да си звезда.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Петкратната победителка в анкетата „Футболист №1“ на България при дамите има тежката задача да носи №10 в Наполи – отборът на иконата Диего Марадона. Има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и е едно от най-разпознаваемите лица в женския футбол в световен мащаб. Зад кулисите на славата обаче има много сълзи, болка и унищожаващи тренировки.

В „Несломима: Евдокия Попадинова“ участват журналисти от „Гадзета дело спорт“, футболни треньори от Англия и САЩ, националка на Колумбия, анализатори и, разбира се, най-близките хора на футболистката. Кадрите са заснети в няколко различни държави и проследяват футболното чудо – от това да започнеш в държава, в която този спорт е неизвестен, до това да поемеш по пътя към върха.

Автор на продукцията е Борислав Орлинов, който се запознава с Евдокия около идеята за филма, а впоследствие пламва и любов между двамата.