Шампионката и вече звезда в леката атлетика за юноши и девойки Радина Величкова има връзка с неин колега. 16-годишната пловдивчанка предизвика абсолютен фурор по пистите, след като стана европейската шампионка на 100 метра бягане и бронзова медалистка в дългия скок от първенството в Банска Бистрица (Словакия) преди дни. 

Оказва се, че шампионката е гадже с 19-годишния Никола Караманолов, който също е атлет. Младежът е носител на титлата шампион на България в късия спринт на дистанция 60 метра на закрито, пише "България днес".

Двамата спортисти не крият връзката си и щедро споделят лични моменти в социалните мрежи. Радина и Никола често се обясняват в любов един към друг, а през последните дни състезателят от Ямбол не пропуска да разкрие колко много се гордее с успехите на любимото си момиче. Радина още е ученичка, но има успехи, с които може да се гордее сред своите връстници. 16-годишната лекоатлетка постави нов национален рекорд с време от 11,46 секунди, за да завоюва титлата на Стария континент.

И докато Величкова се състезава във възрастова група до 18 години, то Караманолов трупа успехи при мъжете. През миналия месец спринтьорът покри норматива на 100 метра за шампионата на планетата до 20 години в Лима (Перу). По подобие на гаджето си и Никола се изявява в скока на дължина, като експерти го определят сред бъдещите надежди на родната лека атлетика.

Радина освен много талантлив спортист е и красиво момиче, което се радва на огромен интерес от момчета в социалните мрежи. Въпреки това мислите й в личен план са насочени единствено към Никола, с когото споделят време заедно не само в тичане, но за любими занимания.