Новият треньор на ЦСКА Христо Янев живее в тузарския комплекс „Делта Хил”, намиращ се между София и Перник. Наставникът обитава красива къща заедно с приятелката си Даяна Владимирова, разбра БЛИЦ. Двамата са заедно от няколко години и имат дъщеричка.
 
Даяна, която е бивша стюардеса и има огромна къща и в Горна Баня, е на 29 години и не пропуска последните мачове на ЦСКА. На двубоя с Оборище в събота тя седна в ложата на стадион „Българска армия” заедно с една от най-добрите си приятелки.
 
„Двамата с Ицо много се обичат. Даяна от известно време постоянно му говори да сключат колкото се може по-бързо брак. Христо доскоро се дърпаше, ама нищо чудно скоро да застане за втори път пред олтара”, коментират близки до двамата.
 
БЛИЦ припомня, че Янев се разведе с първата си съпруга Бистра.
 
След като пое ЦСКА, Янев почти няма никакво време за семейството си – постоянно е ангажиран с отбора заради мачове, подготовка и лагери.
 
Даяна обаче влязла в положението на половинката си. Нещо повече – тя твърдяла пред свои приятелки, че Христо ще стане един от най-популярните треньори в България, тъй като щял да върне ЦСКА там, където му е мястото.