Новият защитник на Левски Начо Монсалве може да бъде сериозна конкуренция на Кристиано Роналдо или поне що се отнася до физика. 26-годишният бранител често публикува в „Инстаграм“ свои клипове, на които тренира във фитнеса.

Благодарение на редовните упражнения с уредите, бившият играч на Атлетико (Мадрид) е направил фигура, която със сигурност ще впечатли мнозина фенове на бодибилдинга.

Със своята привлекателна външност Монсалве със сигурност няма да остане встрани и от женското внимание. Той обаче от 2019 г. е щастливо женен за Летисия Доменеч и двамата имат малко дете, което се роди през лятото на миналата година.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Летисия се интересува от модните тенденции. Тя имаше собствена рубрика в един от най-популярните испански блогове за мода. Признава, че е мечтаела да стане модел. Нейните родители обаче успели да я разубедят и тя не съжалява за избора си да предпочете дипломирането в специалност „Комуникации, реклама и връзки с обществеността“ пред модния подиум.

Въпреки това често се случва да участва във фотосесии за различни списания и списания, специализирани в модата. Летисия Доменеч признава, че запълва свободното си време с шопинг и не харесва хеви метъл.