ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Благой Георгиев и любимата му Полина Спасова са отново заедно и няма да се развеждат. Това обяви ПР експертът Наско Лазаров, който е много близък до бившия футболист, в отговор на новината, че двойката се е разделила.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Истината се оказва съвсем различна. Благой Георгиев не е разделен с Полина и те са отново заедно. Заедно като щастливо семейство", заяви Лазаров във видео, разпространено в социалните мрежи.

Профил на половинката на Благой Георгиев в социалната мрежа също твърди, че двамата са заедно и призовава "Дайте ни още малко време!".

БЛИЦ обаче има няколко въпроса, на които моли да получи отговори. Първо, защо самата Полина не излезе с видео, за да отрече за раздялата. Второ, защо това не го направи самият Благой. Трето - не е ли най-добре двамата да се прегърнат и покажат пред обществеността, за да хвърлят в кошчето за боклук всички спекулации. Все пак Георгиев е публична личност.  Четвърто, защо уважаваният от нас ПР експерт Наско Лазаров използва думата "отново". Щом като Благо и Поли не са се разделяли, няма как отново да са заедно. Те ще продължават да са заедно.  
БЛИЦ силно се надява да не пусне скоро нов негативен материал за Благо и Поли.