Българинът Деян Генчев, за когото БЛИЦ разкри, че е личен шофьор на един от шефовете на Уест Хям, които са основателите на порноиндустрията във Великобритания, се оказа, че има и друга важна роля.

Наши достоверни източници разкриха, че той е и охранител на Дейвид Съливан, който е съсобственик на „чуковете”.

Финансовото състояние на бизнесмена, който през февруари ще навърши 70 години, е малко над 1 милиард паунда.

Дишката, както наричат Генчев, вози видния бос в само тузарски автомобили – „Бентли”, „Рейндж Роувър”, „Ферари” и други.  

Където и да отиде Съливан, роденият в Стара Загора българин е с него, независимо дали визитата на богаташа е в Англия, в Европа или в която и да е точка на света.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Деян Генчев потвърди чрез наши източници написаното от БЛИЦ, но категорично отказа да даде изявление или да ни предостави снимки, на които е с шефа на Уест Хям.

„Деян има подписан договор, в който ясно и категорично е упоменато да не дава интервюта и снимки на медиите, на които са заедно. И той е длъжен да спазва споразумението, защото това може да повлияе негативно на работата му. Или просто да я загуби. А той се чувства отлично там.

Познава се с всички футболисти на Уест Хям. Изпращаме ви две снимки, на които е с Хавиер Ернандес-Чичарито и с Патрис Евра, който беше за кратко в отбора през пролетта на миналия сезон. Може да видите и фотоси на част от автомобилите, в които Дишката вози Съливан”, уточниха нашите източници.

Под сурдинка се говори, че Деян е изключително доволен от заплащането. Тъй като е професионалист и изпълнявал максимално ангажиментите си като шофьор и охрана, Съливан му давал луди пари.

Британецът прави първите си стъпки в еротичния бизнес още като млад, когато става ортак с Дейвид Голд, който също е шеф на Уест Хям. На 25  години Съливан натрупва първия си милион, а на Острова прякора му е Краля на порното.