ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

"Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно". Това обяви преди дни Благой Георгиев, разкривайки коя е новата му любима. 

Джизъса е в процес на развод с последната си жена - Полина, която го атакува мощно преди часове.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Най-новата му - Ивана Главчева, пък се похвали, че Георгиев я е зарадвал, подарявайки й огромен букет рози. 

Джизъса не издържа дълго, призна коя е новата жена в живота му СНИМКА

Тунингованата красавица е само на 20 години, а възрастовата й разлика с Благой е цели 21 години. Това не пречи на Благо да я сваля, а младата девойка явно се е поддала на чара му. 

Влюбеният мачо призна, че се е запознал с Ивана покрай клиниката на татко й, а впоследствие са се засичали в различни общи компании. "За да прерасне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия и я обичам, но знаете моето минало, какво се пише и говори постоянно", коментира влюбеният Благо.

Джизъса вече се е изнесъл от София. След завръщането си от "Сървайвър" той живя с родителите си в къщата им в Суходол. В семейния дом посрещаше другарите си, които го направиха победител и му помогнаха да вземе чека за 150 бона. От няколко седмици Благо се е преместил край Пловдив, за да е по-близко до новата си. Георгиев отседнал във вила в близост до града под тепетата.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!