Бъдещото ново попълнение на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е вбесил съседите си в Лос Анджелис и това е довело до арестуването на белгийския национал. 24-годишният нападател в следващите дни се очаква да премине медицински прегледи при „червените дяволи“, за да финализира трансфера си от Евертън срещу 75 милиона паунда.

На 2 юли белгиецът е организирал огромно дневно парти в къщата си в Бевърли Хилс. Шумът от жилището на Лукаку подразнил съседите, които няколко пъти се обаждали на полицията. Служителите на реда шест пъти ходили до къщата на футболиста и накрая го арестували заради нарушаване на спокойствието на околните.

Задържането обаче завършило с отвеждането до участъка и записано в официалните документи на полицейското управление. На Ромелу Лукаку само е връчен наказателен акт и глоба в размер на 250 000 паунда.

Белгийският национал в момента прекарва ваканцията си в Лос Анджелис заедно с френската звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Най-скъпият футболист в света първи поздрави Лукаку за предстоящия му трансфер при „червените дяволи“.