Пандемията от коронавирус, засегнала целия свят, определено е тежък удар по феновете на спорта. Освен изявите на любимите си отбори, те бяха лишени и от възможността да виждат на екран най-красивите спортни журналистки в света, които напуснаха студиата и се прибраха под карантина у дома.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Някои работят от вкъщи и правят интервюта пред чат приложения, докато други поддържат интереса към себе си със снимки от ежедневието си. Ето какво направиха някои от най-известните в последните си публикации в социалните мрежи:

Любимата на заразения с коронавирус футболист на Ювентус Даниеле Ругани - Микаела Персико е бременна и си стои у дома, като запълва свободното си време с четене и готвене.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#iostoacasa

Публикация, споделена от Michela Persico (@michelapersico) на

Не така стоят нещата с атрактивната Дилета Леота, определяна като най-красивата сред колежките си в Италия. Тя работи дистанционно у дома, а оставащото й време запълва с домакинска работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulizie di primavera

Публикация, споделена от Diletta Leotta (@dilettaleotta) на


Едрогърдата Ема Джоунс, която често кара футболистите да я молят да повтори въпросите си се посвети на това да учи феновете си как да останат във форма по време на карантината.

 

Любимката на всички, които обичат италианския футбол - Флориана Месина, явно продължава да държи на перфектната визия и не спира да радва феновете с фотоси по секси тоалети. Същото прави и колежката й от CBS Мелани Колинс, която обаче направи няколко фотоса с тоалети с рекламна цел, докато си е у дома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine

Публикация, споделена от FLORIANA MESSINA (@floriana_messina) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All dressed up and nowhere (and I mean absolutely NOWHERE) to go. Hope everyone is hangin’ in there! Dress: @camilacoelho @revolve

Публикация, споделена от Melanie Collins (@melanie_collins) на


Красивото лице на телевизия Фокс Химена Санчес успя да се уреди с карантина на брега на морето и се пази от вируса-убиец със слънчеви бани, което направи и колежката й Холи Сондърс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Jimena Sanchez (@jimenasanchezmx) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nachos and banana splits today. We tried to workout for the first part of quarantine but now it’s just survival. @itsvegasdave

Публикация, споделена от Holly Sonders (@holly.sonders) на


Не по-малко горещата италианка Йоланда де Риенцо пък заложи на филмите и хубавото вино, докато си е вкъщи и няма футбол в страната.