ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Българската тенис звезда Григор Димитров отпадна още в първия кръг на сингъл на Ю Ес Оупън, но хасковлията продължава да бъде актуална тема около кортовете в Ню Йорк. Този път обаче не става дума за връзката му с Мария Шарапова, а за екипировката, с която игра на Откритото първенство на САЩ.
 
Димитров попадна под критиките на популярното издание „Спортс Илюстрейтид“, което по повод фланелката на българина написа: „Ние сме големи фенове на розовия цвят, но хоризонталните райета на Димитров ни накараха да мислим, че картината на телевизора прескача“.
 
 7-1_1.jpg

Критики отнесе и бившето гадже на Гришо Серина Уилямс, която в един момент се появи на корта със сако като част от екипировката. Заради облеклото си на Ю Ес Оупън остри думи отнесоха Рафаел Надал, Каролине Возняцки, Кей Нишикори, Светлана Кузнецова, Виктория Азаренка, Южени Бушар, Радек Щепанек и Агниешка Радванска. Всички те попаднаха в класация за модни провали на Ю Ес Оупън.
 
Странното е, че Серина Уилямс обаче попадна и в ранглистата на изданвието за най-хубави екипи на Ю Ес Оупън. Там са още нейната сестра Винъс Уилямс, Новак Джокович, Лора Робсън, Ришар Гаске, Слоун Стивънс, Анди Мъри, Роджър Федерер, Хуан Мартин дел Потро, Ли На и Джон Иснър.