ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата изгора на Григор Димитров - Мадалина Генеа, попадна в любопитна класация на „Сън“ за тенис половинките, които изкарват най-много пари.

Румънската актриса е на второ място според английското издание, печелейки по 8500 евро от всяка своя публикация в социалната мрежа "Инстаграм", където има 1,2 млн. последователи.  Страстната връзка на 36-годишната красавица с Гришо продължи до миналата есен, като по-късно сексбомбата намекна, че причина за раздялата им била изневяра на най-добрия български тенисист.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

На върха в класацията по приходи сред гаджетата на тенисистите е София Томала, която над две години ходи с Александър Зверев. Тя има 1,4 млн. последователи и взима по 9400 евро за всяко споделяне на снимки в "Инстаграм". 34-годишната германска тв водеща е с 8 години по-голяма от световния №6, който се изправя на полуфинал срещу Даниил Медведев на Australian Open в Мелбърн.

Другия финалист ще определят борещият се да счупи собствения си рекорд по титли десеткратен шампион Новак Джокович и Яник Синер (Ит). Съпругата на лидера в ранглистата - Йелена, може да няма толкова фенове като Генеа и Томала, но все пак е натрупала 686 000, най-вече заради благотворителната си дейност. Тя е изпълнителен директор на фондацията на Ноле, която от 2007 година подпомага образованието в родната им Сърбия. Публикациите на 37-годишната Йелена й носят по 5400 евро.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!