Съпругата на националния селекционер Лотар Матеус Лиляне го сравни с Тайгър Уудс. Голямата прилика между тях са скандалите с изневери, в които попаднаха през годината. Те могат спокойно да конкурират френските и английски национали с изявите си. БЛИЦ ви показва защо...

Всичко започна в средата на декември 2009-а. Тогава най-известният и богат спортист Тайгър Уудс катастрофира близо до дома си при много мистериозни обстоятелства. По-късно се оказа, че е бягал от съпругата си, която го е налагала с един от стиковете му за голф. Какво може да накара една жена да постъпи по този начин стана ясно в началото на изтичащата година.

tiger_woods_mistress_golf_balls1_1024x797.jpg

Постепенно наяве започнаха да излизат серия от негови изневери. Досега медиите разкриха 14 любовници на голфъра. Част от тях бяха съвсем млади, други не чак толкова. Повечето бяха с най-древната професия, не липсваха порнозвезди и сервитьорки. Всяка от тях използва петте си минути слава и даде безброй интервюта, в които говори за това, колко влюбена е в Тайгър. Една от тях обаче задържаха медийното внимание. През лятото бившата проститутка Девън Джеймс даде редица сърцераздирателни интервюта и заяви, че има 9-годишен син от Уудс, за когото той знае от три години. По нейни думи момченцето е одрало кожата на баща си, но родството им все още не е доказано с ДНК тест. Накрая Девон пусна в продажба и порнофилм със спортиста, но все още не е ясно какви точно са кадрите и наистина ли той присъства в тях.

Тайгър опита да замаже положението, лекува се в клиника за пристрастени към секса, но накрая съпругата му Елин поиска развод. Сега двамата си поделят попечителството върху двете си деца 3-годишната Сам и 2-годишният Чарли. На тревата Уудс бе бледо копие на себе си, като изпусна първото място и не записа нито една победа.

И докато неволите на голфъра са лични, скандалите с изневери в националните отбори на Англия и Франция повлияха на представянето им на Световното по футбол в ЮАР.

Ситуацията при “петлите” бе само една. Оказа се, че трима национали са посещавали малолетна проститутка. Имената им не останаха тайна – Франк Рибери, Карим Бензема и Сидни Гову. Тримата дори бяха разпитани в съда за връзката си със 17-годишната по това време Зехия Декар. Ситуацията с женения Рибери бе най-сложна. Французите бяха толкова възмутени от поведението му, че дори искаха да бъде изваден от състава за Мондиала. Той бе заплашен и със затвор, като заради скандала не осъществи желания трансфер в Реал (Мадрид).

11_2.jpg

Скандалът се разрази по-малко от месец преди старта на подготовката на тима на Световното, като бе една от причините Бензема да не попадне в селекцията на Раймон Доменек. Крахът на тима в ЮАР бе предрешен до голяма степен от трагичното представяне на Рибери.

Франция все пак имаше само един сексскандал преди шампионата на планетата, докато Англия пострада от цели четири. Най-голямо влияние върху тима отказа новината, че семейният Джон Тери е имал връзка с гаджето на приятеля си Уейн Бридж - Ванеса. Според информациите красивата французойка дори направила аборт от Тери. Като резултат от връзката между тях Фабио Капело отне капитанската лента на Джон, а Бридж се отказа от националния отбор. Това постави селекционера в тежка ситуация с поста ляв бек.

22.jpg

Италианецът помоли играчите да внимават с тези изпълнения, но Уейн Рууни и Питър Крауч не го послушаха. Разкрито бе, че двамата са имали връзки с проститутки, за които половинките им не знаят. Звездата на Манчестър Юнайтед изневерявал на съпругата си Колийн докато тя бе бременна със сина им Кай, а “великана” Крауч спал няколко пъти с тийнейджърка в мадридски хотел. При тримата футболисти историите завършиха с щастлив край, като половинките им простиха, а Питър и Аби Кланси дори чакат първото си дете.

Не така се разви личният живот на Ашли Коул. След нова изневяра с еротичен модел съпругата му Черил не намери сили да прости. Това автоматично превърна защитника в най-мразената личност на Острова, като поданиците на Нейно Величество го обвиняват, че е наранил любимката им.

Не по назад остана и Дейвид Бекъм. Неговите изневери обаче така и не бяха потвърдени, тъй като таблоидите не получиха позволение да публикуват материалите си. Американско списание написа, че плейбоят е имал връзка с проститутката Ирма Ници, а по-късно бе разкрит и в афера с продавачка на бельо. Ситуацията с Бекъм е деликатна заради огромния му мениджърски екип и потвърждение на информациите няма.

И за да затворим цикъла от изневери през годината трябва да тръгнем от там, от където започнахме. Каква е връзката между Тайгър Уудс и Лотар Матеус. Немският селекционер на националния ни тим също като голфъра изневери на жена си и е пред развод.

11.jpg

Интересното в ситуацията е фактът, че Лотар не издържа и една година с красивата украинка Лиляне. Те се ожениха на 1 януари, а след Коледа се разбра, че Матеус има нова тръпка в лицето на 23-годишната кипърска студентка Ариадне. Двамата не крият връзката си и прекараха последната седмица в демонстриране на чувствата си в мюнхенските нощни заведения. Колко време ще продължи новата тръпка на германеца не е ясно, но със сигурност той ще ни предостави поводи да коментираме личния му живот и през новата година./БЛИЦ