Световната музикална звезда Шакира обяви официално раздялата си с футболиста на Барселона Жерар Пике след 11-годишна връзка.

Слуховете за разрив в отношенията между двамата се появиха за първи път в началото на седмица. Счита се, че причината за края на любовната история между колумбийката и испанския национал е изневяра на футболиста.

45-годишната Шакира потвърди за раздялата чрез своя Пи Ар, въпреки че в информацията не се говори за измяна на Пике.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме. Заради доброто на нашите деца, които са най-важният приоритет, молим да уважите нашето лично пространство. Благодарим за разбирането“, пише в съобщението на певицата.

Самият Жерар Пике за момента все още официално не е признал, че е разделен с майката на децата си. Не е и коментирал информациите за своя изневяра.

Според испанските медии, 35-годишният футболист от няколко седмици живее в отделен апартамент. Твърди се, че се е превърнал в редовен посетител на популярни нощни заведение в Барселона, където е придружаван от свои приятели и съотборника си при „каталунците“ Рики Пуч.

Както е известно, Пике и Шакира се запознават в навечерието на Мондиал 2010. Певицата изпълни официалния химн на световното първенство в ЮАР „Waka Waka”, а испанецът участва във видеото на песента. Година по-късно двамата официално обявиха, че са заедно.

Първият им син Милан се роди през януари 2013 г., а две години по-късно на бял свят се появи и второто им момче Саша. Припомняме, че Шакира е родена на 2 февруари 1977 г., а Пике е точно 10 години по-млад. Неговата рождена дата е 2 февруари 1987 г.