Легендата на Ливърпул и на английския футбол Джон Барнс се издъни здравата с публикация в „Туитър“. Той публикува снимка с изказване на майката на Доналд Тръмп, но не забеляза, че с направения скрийншот е показал и всички прозорци, които са отворени на телефона му.

Един от тях обаче е порноклип. Именно това предизвика сериозен интерес и коментари сред последователите му. 56-годишният бивш футболист изтри публикацията, но се оказа, че има хора, които са запазили файловете и гафът на Барнс не може да остане скрит.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Моля за извинения от всички, които са се почувствали обидени от това, което са видели на моята публикация. Получих картинка с изказване на майката на Доналд Тръмп, която след това публикувах на моя профил. Под нея обаче се виждаше галерията от моя смартфон, където е отворен клип с порнографско съдържание. Не съм разбрал, че това ще се види от всички. Още един път моля за извинение“, написа Барнс в „Туитър“.

Един от последователите му предложи бившият мениджър на Селтик просто да изреже снимката с майката на Тръмп и да публикува само нея. Барнс обаче отговори: „Не знам как да направя това. Боя се да извършвам каквито и да е непонятни за мен операции с този телефон. Все пак съм на 56 години и съм щастлив, че просто мога да споделя няколко думи с хората.“