Ураган от емоции връхлетя президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. По-рано днес тя разказа в социалните мрежи за нещо, което по думите й, е стоплило душата й. 

Става дума за жест на бившата гимнастичка, а сега дизайнер Елена Златева, която създаде тоалетите за Златните момичета за галата по награждаване на Спортист на годината и чийто баща - олимпийският шампион Асен Златев написа и подари книга на Раева. Златева похвали състезателките и каза, че срещата й с тях й е донесла много топли спомени от времето, в която е била спортист.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Да, това са нашите момичета навсякъде, не само на състезание! Те предизвикват много възхищение с поведението си и с отношението си! Около празничните дни се случиха и други много красиви неща и предстоят да се случват. Те са свързани с това, че те и колегите ми, и всички ние се опитваме да правим красиви чудеса за различни хора. Всъщност, правенето на чудеса трябва да е наше ежедневие и да носи радост точно толкова голяма на направилите ги, колкото на получилите ги!

Днес Елена Златева направи своето предколедно чудо за мен! Толкова красиво стопли душата ми с това съобщение...️ Благодаря ти, Елена", написа тя в социалните мрежи.