Невероятна изненада получи навръх рождения си ден Ина Ананиева. Треньорката става днес на 40 години. Поздравителен адрес от министъра на спорта Красен Кралев и красив букет цветя пристигнаха в дома на чаровната специалистка.

"Страхотна изненада. Наистина не съм очаквала подобен жест. Много благодаря на министъра на спорта господин Красен Кралев и на всички, които ми честитят празника днес", каза Ина Ананиева пред БЛИЦ.

И днес единствената треньорка по художествена гимнастика, отличена два пъти за треньор №1 на България в историята, е на своя пост. Грижи се за малката Елена, която на 7 октомври направи три месеца. Плътно до нея е другата й дъщеря Алексана, която помага на мама в грижите за мъничката принцеса. А до тях е мъжът в семейството - Стефан Тошев, който би трябвало да се чувства прекрасно в царството на три дами.

Ина Ананиева е треньорката, която изведе ансамбъла на България до абсолютната световна титла през 2014 година в Измир. След това направи и невъзможното, класирайки тима на трето място на Олимпиадата в Рио де Жанейро. След Игрите тя си взе почивка заради бременността и раждането на дъщеричката й.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Екипът на агенция БЛИЦ честити рождения ден на Ина. Пожелаваме ти много здраве, спокойствие, радост, щастие и много хубави мигове с малката Елена, Алексана и любимия ти Стефан. Бъди винаги такава, каквато си...