ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков е на върха на щастието, след като стана баща за първи път. 32-годишният чепеларец сам се похвали, че приятелката му Райна Баталова е родила дъщеричка. Двамата са решили да я кръстят Дария.

„Добре дошла на при нас, Дария! Мама и тати вече те обичат безкрайно“, написа Янков в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Обичайте се, радвайте се един на друг, защото няма по-ценно от семейния уют, хармония и усмихнатите детски очички. Знаете, че отговорностите стават вече други, помагайте си и бъдете единни. Нека здравето и любовта бъдат ваши верни спътници. Зарадвахте и развълнувахте жителите на цялата община предновогодишно с появата на вашата шампионска Дария. Пожелаваме да бъде успешна като майка си и победителка като баща си”, обърнаха се от екипа на община Чепеларе към щастливите родители.

Янков се залюби с Райна рез 2017 година, когато тя още нямаше навършени 20. Година по-рано той постигна най-големия успех в кариерата си – спечелването на Световната купа по сноуборд в паралелните дисциплини.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК