Играещият в Англия наш вратар Димитър Евтимов и половинката му Мартина Руменова се радват на първата си рожба. Красавицата роди дъщеричка, а щастливите родители избраха да носи името Диана, научи БЛИЦ. 

Бебето проплака в неделя. Чаровната Мартина, която е доведена дъщеря на милионера и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров, има връзка с Митко Евтимов от няколко години. Тя живее при него в Англия, където роди. В момента Евтимов е футболист на третодивизионния Акрингтън Стенли.

Щастливата баба Диана Гущерова разкрива, че малката е проплакала в дъждовния и ветровит Престън. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"16/02/2020! Диана Евтимова! Най-голямото ни щастие!", написа в социалната мрежа младата майка Мартина, публикувайки снимка от родилното.

Майка й, бабата Диана Гущерова написа следното: "Днес, 16.02.2020 г., в дъждовния и ветровит Престън, насред разгара на урагана Денис, се роди Тя- прекрасното ми първо внуче Диана! Пожелавам й да е орисана със здраве, много обич и късмет в живота! На дъщеря си, която стана майка за първи път, пожелавам да е любяща и всеотдайна майка и зная, че ще е такава! А на себе си, бабата, пожелавам да имам здравето и времето да й се радвам, глезя и обичам, да я обичам така, както само бабите могат! Споделям щастието си с вас, приятели и ви желая много здраве и безкрайни поводи за радост!".

За милионера Добромир Гущеров това е второ внуче. Припомняме, че синът му Християн и съпругата му Светлана Василева имат дъщеричка - Анелия-Добромира.
 

Митко и Мартина заедно с майка й Диана и Добромир Гущеров: