Четирикратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и половинката му Ива Русинова, която е най-добрата дрифт състезателка у нас, си имат момченце. 

Щастливите родители се показаха с наследника си 4 дни след раждането му. Ангел и Ива публикуваха в социалната мрежа снимки от изписването. Бебето носи името Борис. 

Русинова дарява сина на актрисата Аня Пенчева и бившия лекоатлет Ивайло Караньотов с първа рожба. Красавицата благодари освен на таткото и лекарския екип, още на родителите си, както и на тези на Ангел. За Аня Пенчева това е второ внуче, след като дъщеря й Петя Дикова също я зарадва с мъжка рожба

Щастливият татко Ангел пък разкрива, че наследникът му Борис се появява на бял свят с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и той - д-р Анатолий Дуковски.

Красавица дарява наш спортист с дете, бабата и дядото са много известни СНИМКИ 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дни, но това което преживях и изпитах за това кратко време, е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче, доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас... магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това деветмесечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!", написа Ангел Караньотов в "Инстаграм".

Щастливата майка Ива пък публикува следното: "Борис Ангел Караньотов - 05.02.2020 - първородният ни син и най-големият ми успех в живота! Думите не могат да опишат емоцията на една майка, но чрез тях мога да благодаря на мъжа на живота ми и баща на детето ми - Ангел Караньотов, на бабите и дядовците: Борис Русинов и Нели, Ивайло Караньотов и Аня и на най-добрата ми приятелка Силвия Дамянова, че направиха тези девет месеца най-спокойния период в живота ми и бяха неотлъчно до мен за всичко! Помощта ви е незаменима! И всичко това това нямаше да е факт без двете златни ръце на д-р Анатолий Дуковски, който ни преведе безпроблемно през това невероятно пътешествие и ни дари с малкото ни фъстъче Борис!".

Екипът на БЛИЦ честити на щастливите родители Ангел и Ива и им пожелава много здраве, радост и щастливи мигове с наследника им Борис!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Борис Ангел Караньотов се роди на 5-ти февруари ️. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дена, но това което преживях и изпитах за това кратко време е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас... магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това девет месечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!

A post shared by Angel (@karanyotov) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Борис Ангел Караньотов - 05.02.2020 - първородният ни син и най-големият ми успех в живота! Думите не могат да опишат емоцията на една майка, но чрез тях мога да благодаря на мъжа на живота ми и баща на детето ми- Angel Karanyotov, на бабите и дядовците: Boris Roussinov и Нели, Ivaylo Karanyotov и Аня и на най-добрата ми приятелка Silvia Damyanova, че направиха тези девет месеца най-спокойния период в живота ми и бяха неотлъчно до мен за всичко!!! Помощта ви е незаменима!!! И всичко това нямаше да е факт без двете златни ръце на д-р Анатолий Дуковски, който ни преведе безпроблемно през това невероятно пътешествие и ни дари с малкото ни фъстъче Борис!

A post shared by Iva Rusinova (@ivarusinova) on