Футболната фамилия Станкови се разраства. Бившият треньор на ЦСКА и младежкия национален отбор Александър Станков е на седмото небе от щастие, след като стана дядо. Синът му Борис и прекрасната снаха Нина кръстиха първородната си рожба на дядото - Александър. 

Нещо повече: малкият носи цялото име на Сашо Станков - Александър Борисов Станков. Синът на Боби и Нина се роди на 16 ноември и всъщност не е никак малък. Най-новият член на семейство Станкови се появи с тегло от близо 5 килограма (4870 грама) и дължина 55 сантиметра.

Бебето проплака в МБАЛ "Надежда", а заедно с майка си вече са изписани и се радват на семейния уют. Щастливите родители изказаха специални благодарности на доктор Константин Ташков.

Прадядото - легендата на ЦСКА Борис Станков, също е на седмото небе от щастие. 

След като Сашо Станков публикува снимка с внучето във "Фейсбук", беше засипан с пожелания. Фенове на ЦСКА дори вече прогнозираха, че Александър след години ще бъде успешен нападател на "червения" клуб. 

Таткото Борис от години работи в БФС като част от международния отдел. Завършил е спортен мениджмънт в Англия. Синът на Сашо Станков редовно е дежурен делегат в мачове в Шампионска лига, Лига Европа и младежки квалификации.  
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Екипът на БЛИЦ честити радостното събитие на семейство Станкови и желае много здраве и щастливи мигове с прекрасния син, внук и правнук Александър!