ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Лео Меси се завърна в Аржентина  за втори път след спечеления Мондиал 2022 и местните фенове полудяха. Капитанът на световните шампиони отиде на вечеря в барбекю ресторант в квартал „Палермо Чико“ в Буенос Айрес и едва излезе оттам.

Стотици фенове разбраха за визитата на идола си и се събраха пред заведението. Когато Лео стана да си ходи, с триста зора се промъкна до колата си, тъй като десетки запалянковци го подгониха. Даже и охраната му не можа да му направи път. Напънът на феновете само да го докоснат беше огромен, а някои пищяха, изговаряйки името му.  

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

"Охраната на Лео не можа да реагира, а са опитни бодигардове. Направо се хванаха за главите от видяното", пишат местни медии. 

Меси е в родината си заради предстоящите първи два мача на Аржентина след спечелването на световната титла през декември в Катар. На 23 март „албиселесте“ имат контрола с Панама, а след това и с Кюрасао на 28 март. 

Както вече се писа, интересът към двубоите е огромен, след като над 1 милион души изявих желание да си купят билети. 

Лео и съотборниците му бяха посрещнати от рекордните 5 милиона души на 20 декември - два дни след спечеления финал срещу Франция. Сега интересът е отново огромен, тъй като Аржентина ще играе за първи път мачове вече като трикратен първенец на планетата.