Звездата в бойните спортове Конър Макгрегър разказа интересна случка от срещата си с руския президент Владимир Путин по време на финала на световното първенство по футбол през 2018 година. Ирландският здравеняк, който има своя собствена марка уиски, решил да подари първата бутилка от специалната лимитирана серия именно на руския държавен глава. Тогава обаче се сблъскал с изключително изрядните гардове на Путин, когато определя като свой добър приятел.

Макгрегър беше на финала в Москва (б.р. - Франция победи Хърватия с 4:2) по покана на руския президент. 

"Гостувах на Путин в Москва и донесох първата бутилка специално за него. Но неговата система за сигурност е най-добрата в света. Охранителите му тестваха съдържанието на бутилката за отрова, както се прави с всеки подарък за Влади (б.р. - така нарича Путин ирландецът). Сигурен съм обаче, че след тези проби, той е опитал от уискито ми и е останал доволен", коментира Конър, който при посещението в Москва за финала на Световното каза за руския президент, че е един от най-великите лидери на нашето време.

"Охраната на Путин гледаше бутилката дълго време. Подарих му я, но те веднага я дръпнаха от ръцете му. Заради протокола на охраната не успяхме да си кажем "наздраве" с Влади", каза още Макгрегър.

Сега Конър отново е в Москва, където по него летят бутилки, дагестанци го причакват да го бият, но на ирландеца не му пука. След като обяви завръщането си в ММА, Макгрегър не слиза от заглавията. Първият му мач след дългото наказание е планиран за 18 януари в Лас Вегас. 

В руската столица той нарече местния любимец Хабиб Нурмагомедов "страхливец", въпреки че бе тотално надигран и победен от него преди година в клетката на UFC. В отговор група дагестанци го причакаха пред хотела в Москва, където е отседнал, за да му потърсят отговорност. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)