Френският футболен аматьор Грегори Акселрод, който през лятото опита да измами ЦСКА, че е професионалист, отново привлече медийното внимание. Грег Ментето, както стана известен у нас, дава наред интервюта за френски телевизии.

Акселрод разказва за престоя си в ЦСКА и признава, че е бил близо до оставане при „армейците”. Проблем се оказал фактът, че феновете на „червените” били твърде любознателни. Грег твърдеше, че е бивш играч на ПСЖ и привържениците на ЦСКА се свързали с парижките си колеги. След това лъсна истината за Акселрод.

В интервю за френската телевизия „М6” той признава, че е отворен за нови предизвикателства и е готов отново да се пробва в професионален футболен клуб. Грег Ментето дори разкрива голямата си мечта – да играе за националния отбор на Франция.

Освен това Акселрод тези дни е направил изказване и пред друга френска телевизия – „BFM TV”. Стана ясно, че в дните след проваления му трансфер в ЦСКА Грег Ментето е участвал в сватбено реалити шоу по телевизионния канал „TF1”./БЛИЦ

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ГРЕГОРИ АКСЕЛРОД ПРЕД „BFM TV”