Още една волейболна сватба разтърси националния отбор. Сред венчаните вече е и Николай Учиков, който в събота каза заветното „да“ на очарователната волейболистка Весела Бончева. Двамата спретнаха много мощен и щур купон за близки, роднини и приятели. Естествено, голяма част от националния отбор по волейбол бе на празненството.

А от днес момчетата на Пламен Константинов заминаха на дълъг лагер на Белмекен. За да докаже новата си фамилия Весела надписа на кецовете си Весела Учикова. А отгоре бе с красива булчинска рокля. Гостите си направиха доста щури снимки, на които бяха с различни аксесоари.

Припомняме, че на 15 юли Тодор Скримов и очарователната Силвия Зубева също минаха под венчило и спретнаха красиво сватбено тържество.

Сега на ред са Добромир Димитров и Нанси Карабойчева. Двамата се женят в родния си град Пазарджик на 28 юли (събота), а последният, който ще мине под венчило от националния отбор, е капитанът Виктор Йосифов на 12 август.

Екипът на Агенция БЛИЦ честити радостното събитие на Николай и Весела и им пожелава много здраве, късмет, щастие, любов и много волейболни наследници.