Аржентинският нападател на ПСЖ Мауро Икарди е опитал да съблазни още две красавици, след като миналата година имаше сериозен скандал с половинката му Уанда Нара и бе замесено името на актрисата Чайна Суарес. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Според журналиста Анхел де Брито палавият футболист се е натискал на други две популярни жени в родината му. Първата от тях е моделът и участничка в редица шоу предавания Джесика Сирио, която е и танцьорка със забележителни изяви в театрални мюзикъли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesica Cirio (@jesicacirio)

Другата хубавица е не по-малко известна в страната Росио Гуирао Диас. Тя също е руса, била е модел и участва в много риалити поредици, а от 2008 година е жена на секссимвола Николас Паладини, като двамата имат три деца - Айтана, Индио и Рома.

Миналия октомври Уанда Нара напусна похотливия си съпруг заедно с петте си деца с публично обвинение, че Икарди ѝ изневерява. Блондинката, която е и мениджър на нападателя, открила в телефона му сексвидео, пратено му от актрисата Еухения Суарес, известна с псевдонима Чайна. Впоследствие се оказа, че красавицата пратила клипчето и на още четирима футболисти, играещи в Европа. В крайна сметка след трогателно писмо от неверния си мъж надарената Уанда Нара си го прибра обратно и в момента пак са заедно.