Белгийският национал Еден Азар стана поредната галактическа покупка на Флорентино Перес като президент на Реал (Мадрид). 28-годишният халф беше купен от Челси срещу 100 милиона евро, като сумата може да нарасне до 130 милиона заради различни бонуси.

Трансферът беше обявен на 7 юни, а два месеца по-късно Азар побърза да се устрои добре в Мадрид. Той набързо извади 10 милиона от собствената си сметка, за да купи къща в тузарския квартал Ла Финка в испанската столица. Домът до момента е бил собственост на популярния певец Алехандро Санс, който през 2005 г. придоби световна известност заради дуета си с Шакира „La Tortura“. В същия район живеят още няколко от играчите на „белия балет“.

Жилището е по проект на известния архитект Хоакин Торес. Къщата има удивително обзавеждане, която е истинско произведение на изкуството – от повърхностите от черен камък до мебелите.

Семейството на белгийския национал, което включва съпругата му Наташа и синовете им Янис, Лео и Сами, ще има на разположение шест спални, басейн, фитнес, спа, тенис корт и кино зала.

Цялата къща има автоматизирани щори и различни свръхмодерни джаджи, които се командват от компютъризирана система. Някои от стените са направени от гигантски кристали, които дават впечатляващ контраст с черния камък по пода.

Winbet - на един клик разстояние! (18)