Отборът на Звездите спечели демонстративния турнир, организиран в Драгалевци. Другите участници бяха Отборът на сърцето, представител на фондация “Димитър Бербатов”, София Номадс, съставен от чужди дипломати и бизнесмени и сборен тим на “Каменица”. “Жълтите” спечелиха два от трите си мача – 2:0 срещу Отбора на сърцето, воден от шоумена Лео Бианки, и 4:0 срещу “бираджиите”. В решителният мач за купата Звездите завършиха точно с резултат, който им стигаше – 0:0.

На вратата на победителите в турнира блестеше бившият страж на Славия, “Левски”, Спартак (Плевен), Монтана, Локомотив (Сф), Вихрен, Академик (Сф) и други Георги Шейтанов. Играта дирижираше фамозният халф на ЦСКА от близкото минало Методи Деянов. Тимът беше подсилен и от двама бивши играчи на “Левски” – Васил Бекрийски и Георги Георгиев, както и от треньорите Методи Здравков, Кирил Кюлев и Младен Христов, на култовия "Отбор на надеждата", съставен от бездомници. Четирима представители на медиите се подвизаваха за Звездите – Андрей Теодосиев (в. “Репортер”), Милен Димитров (БЛИЦ), Емилиян Джонев от сдружение "Фуутура" и чаровната капитанка Таня Велева. Авторитетно, както подобава на главен съдия, пък се изяви бившият национал Георги Борисов, който, както винаги, беше строг, но справедлив.

В “Отбора на сърцето” блестяха Румънеца и Енчев, Спенс, Орлин Павлов, Миро Георгиев и Пацата от “Биг брадър”, Кристо, Алекс Мамалев и др. С демонстративния турнир Лео и компания отбелязаха края на сезона на своите благотворителни турнета из цялата страна. Върхът на проявите им беше мачът с участието на български футболни звезди като Радостин Кишишев, Даниел Боримиров, Мартин Зафиров, Стойко Сакалиев, Милен Георгиев, Златко Янков, Светльо Тодоров, музиканти, актьори и французина Джибрил Сисе в Бургас в края на юни. Над 2 000 фенове аплодираха 21 гола и много емоции в благотворителен мач с 3 полувремена. “Турнири като този в Драгалевци ще станат традиционни. Надявам се с вас, приятели да продължим да правил добро”, обърна се към участниците Лео Бианки. Тимът приема покани за участие в градовете, които са готови да подпомогнат каузата за развитието на талантите на българските деца.