Скандални снимки бяха открити в Библия, дарена в специализиран магазин за благотворителна кауза. Свещената книга била в една от двете чанти, оставени от непозната жена в Лондон.

На интимните снимки испанският национал Диего Коста от Атлетико (Мадрид) и бразилецът Габриел Жезус позират щастливи в леглото с една и съща тъмнокоса мистериозна дама.

На фотосите и двамата футболисти видимо са голи от кръста нагоре и позират усмихнати за снимките. Предвид мястото, където е дарена библията, се предполага, че фотографиите са правени в Англия. Както е известно, Диего Коста е бивш футболист на Челси.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„На тези снимки Коста и Жезус са ясно разпознаваеми. И двамата се усмихват и изглеждат отпуснати в компанията на непозната жена. По всичко личи, че фотографиите са правени по различно време. В магазина обикновено оставят като дарения играчки, пъзели и употребявани дрехи. Присъствието на книга е интересна промяна и затова въпросната библия е била внимателно прелистена“, твърди източник на „Сън“.

Двете чанти са били дарени още през месец май, но заради голямото количество пратки, тяхното преглеждане е станало едва през миналата седмица.

„Торбите са оставени от жена, която е видимо от испански или латиноамерикански произход. Тя обявила, че неин приятел е напуснал Англия и искал да се отърве от част от вещите си. Жената не оставила адрес за обратна връзка. Тя повече не се върнала и в магазина не знаели какво да правят със снимките.