Четири хотела на групата Pestana ще бъдат открити и маркирани със символите на Кристиано Роналдо – CR7, тази и следващата година. Два от хотелите са в Португалия, а другите ще отворят врати в Мадрид и Ню Йорк.

Голмайсторът на Реал (Мадрид) навлиза сериозно в хотелиерския бизнес, след като преди няколко месеца си купи хотел в Монако. Португалецът е член на хотелиерската група Pestana и вече се похвали в социалните мрежи със снимка на хотела с неговите инициали в Лисабон, който трябва да бъде открит в началото на август тази година. Преди това на 15 юни е насрочено откриване на другия хотел в Португалия – на остров Мадейра, родното място на Роналдо. Хотелът там ще бъде на пристанището на град Фуншал близо до статуята на португалския национал.

За 2017 година е планирано да отворят врати още хотелът в Мадрид на улица Gran Via и този в Ню Йорк. Общата инвестиция на португалеца за всичките четири хотела, в които ще има непринудена атмосфера и ще бъде отразена страстта на Роналдо към спорта и живота, е в размер на 75 милиона евро.