Отличното сътрудничество между най-спортните ди джей на България  Theo, Теди Джорджо, техните екипи и Българската федерация по хандбал доведе до създаването на уникален химн на плажния хандбал и още по-уникален видео клип към него. Песента на Theo Feat. Teddy Georgo, Galina & Raya – Better Late Then Never (По-добре късно, отколкото никога) e създадена специално за Европейските шампионати по плажен хандбал във Варна и България през 2024.

Летният хит носи енергията и вълнението на този атрактивен спорт и е по идея на президента на БФ Хандбал Росен Добрев и именития български DJ и продуцент Теди Джорджо, а в реализацията на песента участват и неговите талантливи синове – Теодор и Пламен, известни в музикалните среди, като DJ Theo и DJ Diass. 

Женските вокали са дело на две талантливи варненки – Галина и Рая, открития на младия продуцент и DJ – Theo.  Участие в проекта взеха доказани имена в музикалната индустрия на България,  сред които популярният китарист и водещ Иван Тишев /TISH3V/, Георги Киров /D-ZASTA/ oт „The House Studios” и Жулиен Станев /JS/, от „SauceKids Studios” – Варна. 

Видео продукцията сътвориха талантливите момчета от Варна -  Жулиян Христов, Момчил Ренчев /Joker Flow/, Николай Йорданов, Радостин Пеев, Свилен Рачев, от „Eclipse Vision”. 

Главна роля във видеото играе домашният любимец на DJ Theo и неговата приятелка Красимира – 6-годишният френския булдог Карина, удостоена с множество международни награди.   

„Когато представяме България, нашите сърца туптят много силно! За нас с Theo и DJ George е огромна чест, че и тази година отново ни е поверена  отговорността за шоу ентъртеймънта на плажните хандбални шампионати. Когато представяме България,  даваме най-доброто, за да създадем музикалното лице и неповторимо настроение за феновете на това значимо за страната спортно събитие. Горд съм от продукта, който успяхме да създадем и благодаря на всички колеги и приятели от екипа“, сподели  Теди Джорджо.  

Росен Добрев благодари на Теди Джорджо и музикантите, участвали в реализирането на песента. „Клипът стана страхотен и улови уникалната атмосфера на този атрактивен спорт. Песента е насочена към младите хора, към лятото, към феновете, които се забавляват по трибуните.  В България имаме много добри музиканти, певци, артисти и DJ и вярваме, че те ще допринесат за популяризирането на нашата страна и през музиката. Този химн се превърна в неразделна част от Европейското първенство и ще остави траен спомен във всички участници и зрители“, каза Добрев.

През 2024 г. Варна и България са домакини на Европейско първенство за юноши и девойки до 16 години е от 4 до 7 юли и Европейския квалификационен турнир за мъже и жени. 

Снимка: M.S.V. Photographers