Британските таблоиди се добраха до нови секс-разкрития за нощните похождения на бранителя на Челси Ашли Коул. Този път красавица Елантин-Флор Агилар разказа за креватните си подвизи с бившия мъж на Черил Коул.

Двамата се запознали в социалната мрежа, а след като кореспонденцията им се задълбочила Коул на няколко пъти платил самолетни билети за икономична класа, за да може красавицата да го посети в Лондон, където отсядала в дома му.

Мечтата на Елантин била да излязат с Ашли на скъп ресторант. Вместо това обаче той поръчвал китайска храна за вкъщи, а веднага след това я водел в спалнята за малко “креватни упражнения”.

“Не гледам английски футбол. Знаех го само като бившият на Черил Коул. Аз съм почитателка на Гърълс алауд (бандата в която Черил пееше). Случайно видях профила му и му писах. За моя изненада той отговори след няколко минути”, обясни Агилар.

“На няколко пъти ме заряза сама в дома му, след като предната вечер се любехме. Първо отиде на тренировка, после на фризьор. Когато се връщаше пак поръчваше храна за вкъщи, гледахме филми и правихме секс.

20-годишната цицореста мацка разкрива и други подробности.

”Още от самото начало ми направи лошо впечатление. Не дойде лично да ме посрещне на летището, а прати шофьора си. По пътя той спря пред супермаркета да купи храна, защото в дома на Ашли нямало нищо за ядене. Когато пристигнах там Коул плуваше в басейна си. Стори ми се кльощав. Не впечатляваше с физика. Знаех добре, какво правя в дома му, но съм разочарована. Можеше по-рано да каже, че си търси секс за една вечер”