Светът на тениса е в шок, след като Григор Димитров и Мария Шарапова са се отказали един от друг в социалната мрежа "Туитър". Двамата вече не са си последователи в сайта за микроблогове, което породи слухове, че връзката им е в криза. И двамата използват "Туитър" за редовна комуникация с фенове и колеги. Те дори често са си разменяли поздрави по него, когато някой от двамата постигне успех, а другият не е наблизо.

Така клюкарските издания за втори път тази година избухнаха с предположения, че българинът и рускинята вече не са заедно. През януари из таблоидите също вършееше подобна "новина", но в последствие се оказа, че е далеч от истината. Сред "аргументите" им сега е и фактът, че не са засичани заедно в Ню Йорк, където те се подготвят за стартиращия утре турнир US Open.

В същото време канадската тенисистка Южени Бушар явно е повярвала на информации, тъй като веднага запита в "Туитър": А те изобщо гаджета ли са?". 20-годишната блондинка, която минава за новия секс символ на женския тенис, от известно време се облизва по младия българин. Двамата се срещнаха през лятото, когато поиграха тенис на платформа в океана край Мексико като част от рекламна кампания. Още тогава в Канада тръгнаха слухове, че любимката им Джини може да кривне от правия път покрай плейбоя Димитров.

bouchard1.jpg

Bouchard_2.jpg

wtaa04.jpg