Секс скандалите в Челси продължават с пълна сила. След като преди време капитанът Джон Тери бе разкрит, че е преспал с жената на съотборника си Уейн Бридж, сега в подобна ситуация се озоваха нови двама играчи.

Става въпрос за преотстъпените Кевин де Бруйне и вратаря Тибо Куртоа. Двамата белгийци имат и друго общо, освен, че към момента не могат да се наложат в първия състав на Челси. Става дума за изкусителната Каролине Лийнен, който се води официална приятелка на халфа, но зад гърба му мачка чаршафите с вратаря.

Изневярата станала в дома на стража в Мадрид. Както е известно, Куртоа пази вратата на Атлетико (Мадрид), а от следващия сезон се очаква да се завърне в Челси и да наследи Петър Чех. Явно бляскавата кариера на Куртоа действа доста възбуждащо на Каролине, която на няколко пъти отскачала до дома му.

Когато Де Бруйне научил за изневярата, побеснял и скъсал с Каролине. После си поговорил откровено с вратаря, с който са съотборници и в националния отбор. Тогава двамата си изяснили нещата и сега отново са първи приятели, като от време на време дори обсъждат третия ъгъл в любовния триъгълник, в който се забъркаха.