Голямата дъщеря на футболната звезда Георги Пеев, който се изявяваше по терените редом до Димитър Бербатов и Стилиян Петров, беше сред тазгодишните кандидати за музикална слава в „Гласът на България“. Ванеса Пеева направи изключително емоционално изпълнение на кастингите "на тъмно", но, за съжаление, не успя да убеди нито един от треньорите, че заслужава място в отборите им. 

Причината все пак може и да е, че във всички състави са останали само по едно или две свободни места и журито е с възможно най-високи изискания за кандидатите.

Въпреки че не успя да продължи напред, Ванеса обяви, че догодина пак ще се пробва, а баща й заяви, че това е хубав опит за нея да пее на професионална сцена. Макар че не успя да се пребори за място в „Гласът на България“, Ванеса все пак беше причината родителите й да се съберат заедно. От лятото на миналата година Георги Пеев и Боряна са разведени, слагайки шокиращ край на 17-годишния си брак.

Двамата се видяха, макар и за кратко, придружавайки дъщеря си по пътя й към сцената на "Гласът на България".

Твърди се, че Боряна била тази, която взела решението, че не желае да бъде повече с футболиста и напуснала семейния им дом. Това разтърсило из основи Георги Пеев, който успя да се справи с депресията покрай развода, благодарение на близките си приятели от спортните среди, сред които Георги Иванов - Гонзо, Теодор Салпаров и Емил Гъргоров.

"Това е само началото на стълбата, по която ти предстои да се изкачиш! Ти си нашата гордост, съкровище!!! Имаш високи цели - стреми се към тях!!! Търпение, усърдие и спокойствие е нужно... Обичам те!!", е емоционалният текст, който Пеев написа към снимката на Ванеса, която публикува в социалната мрежа "Инстаграм":

Медиите в Русия, където бившият ни национал направи страхотна кариера и се превърна в легенда на Амкар (Перм), също започнаха да отразяват изпълнението на Ванеса в музикалното шоу: