Лятото започва с добри новини и слънчеви и топли дни. В MG SPORT-  TENNIS CLUB( кв. Кръстова вада, ул. Асен Йорданов 6) можете да откриете първия шоурум на италианската луксозна марка за спортно облекло  HYDROGEN  в България. Ексклузивни отстъпки на разнообразни продукти очакват посетителите всеки ден от 08:00 до 22:00 часа.

Ако все още не сте го  посетили, трябва да знаете, че в шоурума  Ви очакват тенис колекция 2021 – вдъхновена от Маями,  която е до -50% отстъпка, тенис колекция 2022 и ексклузивно голф колекция 2022, която е с преференциални отстъпки.

Със същата прецизност и качество на материите, HYDROGEN разработва и детска тенис линия – те е умален вариант на мъжкото облекло.

Тенис колекция 2022 е доста разнообразна и богата на вдъхновения. В нея ще откриете ефекти на пламъци, боя и камуфлаж. Със сигурност, който и модел да изберете няма, как да останете незабелязани на корта. В допълнение можете да откриете спортни обувки на марката, които Ви осигуряват максимален комфорт и свобода при движение - подходящи за всички тенис настилки.

Голф колекция 2022 е изчистена, класическа и доста елегантна. За първа година unseenstore.bg представят линията на HYDROGEN  за почитателите на голфа. Материите от новата колекция са високотехнологични, дишащи, устойчиви на промените на времето – специално разработени  за удобството и нуждите на почитателите на този спорт.

Ако нямате време да посетите шоурума на HYDROGEN, можете да намерите всички колекции на марката на unseenstore.bg.