Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър за пореден път опроверга твърденията на бившия си приятел – рапъра 50Cent, че е фалирал. Бившият боксьор спретна бурно парти в нощен клуб в Лос Анджелис, с което предварително отбеляза днешния си 43-и рожден ден.

Сред гостите бяха други известни изпълнители от рап сцената – Снуп Дог, Лил Ким и Френч Монтана. Голямата атракция на купона бяха стриптизьорките. Една от тях беше яхнала огромната диско топка, която се спускаше от тавана, а друга беше върху макет на самолет с надпис „Ейр Мейуедър“.

Всички екзотични танцьорки бяха обливани от дъжд от пари. Едва впоследствие се разбра, че 100-доларовите банкноти не са истински и вместо на тях да има лика на известния американски политик Бенджамин Франклин, беше поставена снимка на Флойд Мейуедър.

Най-богатият спортист официално прекрати кариерата си през 2017 г., след като победи ММА звездата Конър Макгрегър в боксов мач. Наскоро обаче Мейуедър сензационно обяви, че готви завръщане в спорта през 2020 г. и вече работи по предстоящото събитие с шефа на UFC Дейна Уайт. Очакванията са този път мачът да бъде по правилата на ММА, а съперникът ще бъде Макгрегър или Хабиб Нурмагомедов.