Парис Хилтън отново е сама. Вместо да чуе сладостния звън на сватбените камбани, богатата наследница на веригата хотели "Хилтън" се раздели с бейзболиста Дъг Рейнхарт. Тяхната любов беше гореща и страстна, но се оказа и доста краткотрайна. 27-годишната светска лъвица и атлетичният спортист станаха двойка по Коледа, но само няколко месеца по-късно обявиха, че имат намерение да чуят Менделсон през лятото. Към днешна дата обаче връзката им е вече в миналото.

Според жълтата преса, двамата се разделили след препирня в нощен клуб в Холивуд във вторник вечерта. Вината била у Дъг, който бил засечен от половинката си да заглежда друга жена. Известната с разюзданото си поведение г-ца Хилтън не успяла да сдържи ревността си и му вдигнала лют скандал, след което бясна си тръгнала от заведението. Там обаче дебнели папараци, които уловили Парис да плаче неудържимо, клекнала на земята, докато в същото време неин приятел я утешавал.
 
Говорителят на Парис Хилтън потвърди пред американското списание "Пийпъл", че това е краят на връзката й с Дъг Рейнхарт:

"В отговор на въпроса дали те са се разделили - да, вярно е. Двамата вече не са заедно, но остават приятели и ви молят да зачитате правото им на личен живот", обърна се той към журналистическата гилдия. Бившият професионален спортист до момента не е правил коментар./БЛИЦ