Продуцентите на новия сезон на риали надпреварата „Игри на волята“ представиха един от участниците. Това е хасковлията Станислав Христакев. Той е на 32 години и живее в Нейпълс (щат Флорида).

Христакев прави пробива си в САЩ в началото на 2024 г., когато в паузата на големия финал на шампионата по американски футбол – Супербоул, в телевизионен ефир се завърта реклама с негово участие.

Голямата звезда на клипа е суперзвездата Лионел Меси. Излъчването на рекламата по време на най-голямото спортно събитие в САЩ струва 14 милиона евро за 60 секунди ефирно време. Сред другите участници в рекламата е холивудската звезда Джейсън Судейкис.

„Здравейте, аз съм Станислав Христакев. На 32 години, родом от Хасково, но живея в Нейпълс, Флорида. Спортист съм, модел и актьор. Заминах за Флорида през 2015 г., за да преследвам американската си мечта. Не беше точно това, което очаквах. За осем години съм сменил 17 местоживеения. Започвал към от нулата минимум 12 пъти. Всяка седмица каране по 1000 км до работа и обратно, до кастинги и обратно. Един ден агентът ми се обади и ми каза, че има кастинг за футболисти. Отидох на кастинга. Дългоочакваният момент. Върхът в моята кариера дойде с рекламата с Меси за Супербоул. Имаше почти 1000 души, които кандидатстваха, а избраха само осем. И как аз, най-тежкият от всички играчи ще бъда там, но причината е, че най-тежкият трябва да разруши замъка.