Барбара Берлускони, дъщерята на Силвио Берлускони, се опита да намери утеха при любимия си заради отпадането на Милан от Шампионската лига. Папараци засекоха футболната шефка и Алешандре Пато на бразилско летище ръка в ръка, както в началото на любовта им.

Според злите езици из Апенините най-вероятно само така красивата наследничка ще намери покой за душата си след драматичната загуба от Барселона в осминафиналите на Шампионската лига. В първата среща “росонерите” взеха добра преднина от 2:0, но допуснаха тежка загуба в реванша с 0:4 и отпаднаха от турнира. Преди 10 дни бившият играч на Милан и настоящ нападател на Коринтианс Алешандре Пато също влезе в обективите на жълтите хроникьори. Нападателят не прие наказанието на тима му да изиграе двубоя от Копа Либертадорес срещу Милионариос (2:0) при закрити врати.

“За мен това наказание беше несправедливо и то ощети футбола. Определено е странно да играеш пред празни трибуни. Това е като да правиш секс без презерватив – трябва да си много концентриран”, коментира Пато след победата на Коринтианс.