Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Не всеки ден се случва победител в Шампионската лига да бъде в България. От няколко дни на гости на собственика на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е Маниш, който дори снощи вилня в Студентски град, разбра БЛИЦ.

Еврошампионът с Порто от 2004 година изгледа на живо победата на "смърфовете" с 3:2 над "Левски" вчера на "Лаута", след което поля успеха в компанията на Коко и половинката му Емилия. С тях беше и сънародникът му Сержиньо, за който очевидно не е проблем да пие заедно с шефа си.

Гост-изпълнител в чалготеката на Константин в Студентски град снощи беше братовчедка му Лияна. Както е известно, фолкпевицата преди време имаше любовна авантюра с Благой Георгиев, но тази нощ си прекара добре в компанията на Маниш, който не спря да я прегръща, а тя дори му изпя на ушенце някои от парчетата си. Специално за именития португалец микрофона хвана и половинката на Коко Динев - Емилия, както и Константин.

"Маниш ми е приятел и ми е на гости", коментира босът на Локо (Пд), който не изключи варианта 34-годишният португалски халф да заиграе за отбора му.

Маниш е роден в Лисабон на 11 ноември 1977 г. Играл е през годините за Бенфика, Алверка, отново Бенфика, Порто, Динамо (Москва), Челси, Атлетико (Мадрид), Интер, Кьолн и Спортинг (Лисабон). С "лисабонските лъвове" той се изправи срещу "Левски" през 2010-а в групите на Лига Европа. Маниш игра и в двата мача със "сините", като в Лисабон португалският тим победи с категоричното 5:0, но в София отстъпи с 0:1 след гол на Даниел Младенов. Маниш е и португалски национал в периода 2003-2009 г. През 2004-а става еврошампион с Порто, където по това време старши треньор е Жозе Моуриньо. Гостът на Коко Динев е печелил и Купата на УЕФА с Порто. Ставал е шампион на Англия с Челси и на Италия с Интер.

mani61.jpg


mani6_serj_koko.jpg

mani6_liana_serj.jpg


mani6_liana.jpg

mani6_emilia.jpg
* Снимки: „Плаза денс център”