Ресторанти "Събуей" официално обявиха партньорството си с една от най-големите футболни легенди -  Пеле, точно навреме за събитието, което пленява сърцата на всеки почитател на футбола по света.

Сътрудничеството поставя в светлината на прожекторите SUB Риба тон – любимият сандвич на Пеле и чисто нова телевизионна реклама с неугасващата футболна звезда.

„Партньорството ни с Пеле подчертава нашите усилия в предлагането на едновременно вкусна и балансирана диета за всички тези, за които предстои напрегнат месец, изпълнен с оспорвани състезания“, каза  Иван Тодоров, Изпълнителен директор на веригата за територията на България.

„Така както Пеле постига успехите си с всички възможни средства, така и ние сме отдадени на създаването на сандвичи само с най-добрите продукти. Нашето желание е да предоставим преживяване, в което забавления и знаменитости се съюзяват, за да създадат неповторимия ни вкус.”

Футболната легенда е представена в телевизионна реклама, както и чрез онлайн комуникация. Целта на всички активности е да провокират феновете да опитат вкусната комбинация, която им се предлага.