Божидар Митрев бе най-често поздравяваният тази нощ докато Левски празнуваше победата над ЦСКА с 2:0 в хитов клуб в центъра на столицата. Специално за играчите бе измислен нов химн. Диджеите сътвориха в първите часове на сутринта песен за "сините" с текст: „Левски шампион! В сърцето си го пазя, сините са сила, ЦСКА биха. Скоро пак ще полее, като шампиони ще пеем . . .”

Много наздравици и високо вдигнати ръце посрещаха множество пъти хита на Слави Трифонов и Куку Бенд от миналото „И да паднем, и да бием, пак ще се . . . напием”.

Достойно много поздрави имаше още за Еньо Кръстовчев и Дарко Тасевски. Македонецът и трайно контузеният нападател се развихриха и това предизвика нова серия поздрави, съобщава "Гонг". В луксозния нощен клуб с ефирни роклички, големи деколтета, голи гърбове и други предизвикателни дрехи се открояваше и едно момиче цялото в синьо и шапка на Левски. Емблемата на сините „светеше” доста на неоновите светлини.

Малко преди 4 сутринта към празнуващите в заведението се присъедини и излезлият от Къщата Саша Антунович. Бившият играч на Локомотив (Сф) бе посрещнат с популярна сръбска песен, която го накара за кратко да вземе микрофона.

Друга част от победителите отпазнува успеха в Студенстки град. Юсуф Рабех и Рашид Тиберканин се превърнаха в главни действащи лица в популярно заведение, като постоянно се чуваха поздрави за тях, съобщава "Спортал". Футболистите не останаха по-назад и започнаха да замерват барабаниста в заведението с банкноти от по 20 лева./БЛИЦ