Голямата звезда Златан Ибрахимович има нов повод да преподпише договора си с Милан и да остане в Италия. На Апенините твърдят, че 38-годишният шведски голмайстор си има любовница, и то не коя да е, а най-красивата спортна журналистка Дилета Леота. 

Наскоро двамата снимаха реклама на мобилното приложение за фитнес "Buddyfit", но явно отношенията им не са само професионални, пишат местните издания. Ибра и секси блондинката са били забелязани да вечерят заедно в Сардиния навръх рождения ден на Леота. Красавицата навърши 29 години в неделя.

"Най-изненадващата двойка на лятото", гласи заглавието на списание "CHI".

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Връзката между Ибра и Леота съвсем не е обикновена. Наскоро футболистът на Милан е доверил на свой приятел, че с Дилета се е родило нещо, което надхвърля простото приятелство. А бракът му в момента изобщо не върви", твърди още изданието, позовавайки се на сигурен източник.

Внимание! Най-красивата журналистка пак е сама, но той ли е причината? СНИМКИ

Ибрахимович е женен за 11 години по-голямата от него Хелена Сегер, която му роди две деца - Максимилиан и Винсент. Двамата са заедно още от периода на шведската суперзвезда в Аякс, но напоследък са постоянно разделени. Златан е в Милано, а Хелена и момчетата са в Стокхолм. От своя страна Дилета Леота наскоро се раздели с гаджето си Даниеле Скардина - професионален боксьор, и в момента сърцето й е свободно, посочва се още в статията в "CHI".
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zlatan approva @buddyfit_it

Публикация, споделена от Diletta Leotta (@dilettaleotta) на