ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият футболист на Барселона Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа планират да обявят годежа си в следващите дни.

24-годишната красавица излезе сама из улиците на Барселона и показа краката си, докато нейният любим отлетя за Маями, за да прекара малко време със синовете си след раздялата с Шакира, която не спира да му нанася удари с новите си хитове.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Клара Чиа демонстрира фигурата си на модел в огромен черен блейзър и подходящи градски шорти, съчетани с удобни кецове, докато се отправяше за обяд. Тя и Жерар Пике обявиха романса си миналата година след раздялата на футболиста с Шакира, а източници сега твърдят, че планират да споделят новината за годежа си на 24 юни.

„Жерар Пике и Клара Чиа ще се женят. Бившият футболист и приятелката му са взели това много важно решение. Те са планирали идеалния момент да превърнат  добрата новина в публично достояние. Съобщението ще бъде направено на друга важна дата за Пике, сватбата на брат му Марк, който ще се ожени за детската си любов Мария на 24 юни“, сподели източник на „Дейли Мейл“.

Шакира се раздели с дългогодишната си любов Жерар Пике миналото лято на фона на обвинения, че ѝ е изневерявал с жената, с която сега планира сватба.

„Няма толкова голямо значение дали някой е верен или не. Това, което наистина има значение, е дали продължавате да бъдете верни на себе си. Когато се почувствах най-изгубена, музиката беше тази, която ме върна по пътя обратно към себе си. В живота на всяка жена идва момент, когато тя вече не зависи от някого, когото да обича и вече се приема такава, каквато е. Търсенето на другия е заменено от търсенето на себе си, когато желанието да бъдеш перфектен е заменено от желанието да бъдеш автентичен“, сподели Шакира наскоро за раздялата си.

„Жените са много по-силни, отколкото си мислим. Ние сме по-смели, отколкото си мислим. Мисля, че сме и по-независими, отколкото са ни учили да бъдем. Коя жена не е преминала през опита да търси внимание, обич или одобрение от другите и да е забравила за себе си? Случвало ми се е“, добавя колумбийската певица.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!