Цветана Пиронкова даде официален старт на модната си марка "Pironetic" с откриването на онлайн платформата. Известната ни тенисистка посвети последните две години на активна работа по проекта за създаване на модната линия, за която загатна през 2016 година, когато игра на "Уимбълдън" в собствен екип от едноименния бранд.

"Имам удоволствието да ви представя дебютната ни колекция на "Pironetic" за дамска спортна и ежедневна мода. Добре дошли в света на дрехите "Pironetic", създадени в Пловдив с много любов! Пожелавам ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд", коментира Цвети Пиронкова.

“След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост, екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти в живота - спорта и модата”, каза още красавицата.

Модният бранд е насочен към дамите с активен начин на живот и олицетворява баланса, която всяка жена търси в живота сред множеството ангажименти и времето за спорт. Моделите са вдъхновени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието ѝ да създаде облекло, в което от сутрин до вечер да може да се чувства комфортно, свободно и в същото време елегантна и стилна.

Колекцията ще се продава онлайн на адрес www.pironetic.com.

Тя идва с послание към дамите да направят смело първата крачка към движението и има за цел да ги мотивира и провокира към любов към спорта с почерка на елегантния стил. Посланието звучи в атлетичния дух на спортистката и апелира към съвременните жени да не се страхуват да бъдат себе си, да направят дръзка крачка, дори да сбъркат, да не спират, а да продължат с поглед напред.

Линиите са класически, но с интересни и артистични дизайнерски хрумвания, съчетаващи последно поколение технологични материи и традиционен памук, завършени с много внимание към детайлите.

Колекцията е обособена в две основни концепции и цветови линии - в цвят и в черно и бяло.

В цветната линия се открояват любимите на Цвети Пиронкова пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и нежност и елегантно допълват изчистения дизайн на моделите.

Цветовете мента и праскова носят също асоциация за свежест и хармония, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват оригиналните детайли и свободата, която носят нашите модели и кройки.

С емблематичния и оригинален авторски брандиран принт в монохромната линия, създаден специално от български дизайнери, е представен и един поабстрактен почерк в изписването на новия бранд.