Грозни сцени са се разиграли към края на коледното парти на Манчестър Юнайтед, видяха бдителните английски медии. Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов и съотборниците му се събрали на банкет в ресторант "Росо", който е на бранителя Рио Фердинанд. БЛИЦ вече ви информира за скандалната проява на един от играчите на "червените дяволи", който си позволил да удари с парче месе Сър Алекс Фъргюсън в лицето.

Настроението на футболистите не било много приповдигнато след тежкото поражение с 0:3 като гост на Фулъм. За сметка на това жени, присъствали на веселбата, били доста активни в надигането на чаши.

Към 3 часа сутринта на стълбите можело да се видят дами, които, явно пияни, спели по стъпалата и леели алкохолни сълзи. Наложило се от ресторанта да извикат линейки, които откарали някои от тях в клиника. Там те били проверени за алкохолно натравяне. В информацията не се съобщава дали наливалите се сериозно представителки на нежния пол са съпруги или приятелки на футболистите.

Около тях този път не се забелязало нищо нередно с едно малко изключение. За него се погрижил Федерико Македа. 18-годишният италиански нападател най-нагло запалил на партито цигара, въпреки че мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фергюсън изрично издал забрана преди началото му да се пуши, съобщават още медиите на Острова, цитирани от "24 часа". Най-вероятно Македа ще бъде солидно глобен. Преди 2 години след коледното парти на Юнайтед 19-годишно момиче се оплака, че била атакувана с груби сексуални предложения от футболисти на английския гранд. /БЛИЦ