Христо Йовов игра футбол на малки вратички, включвайки се в състава на сборен отбор на депутати и приятели. Бижутера и компания направиха 3:3 с Министерството на финансите. За финансистите пък на терена излезе легендарният вратар от недалечното минало Пламен Николов, който прие поканата на капитана на МФ Кирил Евтимов да подсили тима.

Пинко демонстрира класата си, въпреки 53-годишната си възраст, и с отлични намеси отчая Йовов и не му позволи да отбележи гол. Именитият вратар заслужено беше определен за играч на мача.

Бижутера все пак беше с основна заслуга за две от попаденията на депутатите, за които точни бяха Кольо Колев, Мартин Димитров и Димитър Делчев.

Финансистите играха в състав Кирил Евтимов-капитан, Велин Пеев, Асен Захариев, Найден Личев и Ивайло Ашков. Попаденията вкараха Пеев, Личев и Захариев.

В сборния отбор на народните представители, освен Йовов, играха още Димитър Делчев-капитан, Мартин Димитров, Костадин Марков, Димитър Танев и Кольо Колев.

За играч на мача единодушно беше избран Пламен Николов-Пинко, който и като гост на тима на МФ, показа класата на бивш национал.

yovov.jpg

mf.jpg