ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Неприятностите за Шакира като че ли нямат край. След раздялата с Жерар Пике здравословните проблеми на баща й и неприятностите с данъчните власти в Испания сега се пръкна и претендент за неин син. Млад колумбиец на име Педро твърди, че се е появил на бял свят от връзка на певицата с актьора от Меделин Сантяго Аларкон.

Въпросният Педро твърди, че когато бил малък, Аларкон със свои приятели го оставил в сиропиталище. Когато навършил 12-13 години, чул хората, които го осиновили, да казват, че именно актьорът е негов биологичен баща. Те отворили дума за това, докато гледали сериал с участието на Сантяго.

След време мнимият син на Шакира отишъл да гледа пиеса с нарочения от него за татко човек. Педро твърди, че в гримьорната Аларкон започнал да го обижда и блъска. „Ще изпратя хора да те убият!“, крещял актьорът по думите на самозванеца, който отговорил от своя страна: „Ще изпратиш ли да убият собствения си син, собствената си кръв?“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сантяго Аларкон е категоричен, че всъщност Педро е обикновен измамник и го изнудва за сумата от 800 млн. колумбийски песо, което е около 189 000 щатски долара.

“Той твърди, че майка му, няма да повярвате и ме е срам да я назова. Но е време да го направя, за да видите абсурдността на историята – това е Шакира. Истинска лудост“, сподели 42-годишният Сантяго.

Историята на Педро наистина изглежда съшита с бели конци. През 1992 г., когато бил даден за осиновяване, Аларкон е 13-годишно хлапе, а бъдещата звезда в поп музиката на 15. А и актьорът отрича някога да е срещал Шакира. Педро пък би лек отбой след разкритията, че е обикновен алчен изнудвач и заяви, че не е търсил певицата и няма да го стори.

„Не, не, никога не съм я търсил. Аз не знам дали ми е майка, този, който знае, е той (б.р. - Сантяго Аларкон)“, заяви хитрецът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК