Без съмнение в днешно време професионалните футболисти са едни от най-атрактивните мъже за женското съсловие и често са заобиколени от красавици. Богатството и известността им действат като притегателна сила за дамите, голяма част от които правят всичко по силите си да попаднат в обятията на някой популярен играч. Не са редки случаите, в които самите футболисти се отдават на изкушенията и не изпускат възможността да се отдадат на ласки с различни хубавици за рекордно кратко време. Това е и причината мнозина да ги определят като плейбои, неспособни да създадат здраво семейство или да имат трайни взаимоотношения с дамата на сърцето си.

Е, този мит е разбит на пух и прах от играчите на следващия съперник на Лудогорец в Лига Европа – Милан. Футболистите на италианския гранд със сигурност нямат нищо общо с някои свои колеги, известни с разюзданото си поведение и множеството успехи на любовния фронт.

Голяма част от момчетата на Дженаро Гатузо са сериозно обвързани и почти не дават повод да попаднат под прицела на жълтите издания. Справка на БЛИЦ показва, че футболистите на Милан или са женени, или сгодени, или сериозно обвързани от дълго време. Сред тях не се откроява плейбой или скандалджия, а напротив – спокойно играчите на „росонерите“ могат да бъдат определени като добри момчета.

На вниманието ви представяме половинките на основните футболисти на Милан:

Джанлуиджи Донарума е сгоден за 20-годишната Алесия Елефанте. Двамата са заедно от почти 2 години.​

Леонардо Бонучи се радва на здраво семейство. Със съпругата си Мартина Макари са женени от 2011 година и имат две момчета. ​


Рикардо Родригес пази ревностно в тайна личния си живот. За него се знае, че е от дълго време е с приятелката си Никол, която е родом от Цюрих.​

Аржентинският защитник Матео Мусакио без съмнение има една от най-атрактивните половинки. Той е сгоден за испанската красавицата Ирене Гонсалес, която по образование е лекар. 

Испанецът Сусо също има дългогодишна приятелка. Тя се казва Алис Родригес и е испанка.​

Хакан Чалханоглу е женен за детската си любов Симен Гюндогдю. Двамата сключиха брак през 2017 година.


Джакомо Бонавентура има връзка от доста време с Федерика Зиляни. Красавицата е завършила медицина.

Фабио Борини среща английския модел Ерин О‘Нийл, докато се подвизава във Висшата лига. Двамата сключват брак през 2015 година.


Никола Калинич също се радва на дългогодишна връзка. Нападателят е женен за Ваня Калинич, като двамата са заедно от тинейджърска възраст.


Игнацио Абате е женен за бившия модел Валентина Дел Векио. Двамата сключват брак през 2015 и имат две деца.


Андреа Конти от няколко години има връзка с Мартина Дзанга.


Лукас Билия сключва брак с Сесилия Амброзио през 2011 година. Имат две деца.


Рикардо Монтоливо е женен за телевизионната водеща Кристина де Пин. Двамата се радват на 1 дете.


Андре Силва отскоро има връзка с 21-годишната Сара Родри
гес.