Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йордан Тодоров се ожени за втори път в живота си, минавайки под венчилото с дългогодишната си приятелка Ани Димитрова, която преди време го дари с наследник - малкият Данчо. Както е известно, бившият играч на ЦСКА имаше брак и със секретарката на Борислав Михайлов - Елена, но двамата се оставиха след няколко години съвместен живот. Тогава Тодоров се захвана с Ани, която е добре известна във футболните среди.

Чаворната брюнетка е от Велинград, но от години живее в Пловдив, където беше студентка. Под тепетата още се шушука за подвизите й с различни колеги на мъжа й. Отдавна се знае, че съпругата на Данчо Тодоров е имала вземане-даване с Атанас Курдов, Мартин Тошев и Богомил Дяков, а сега от "Лаута" издадоха за БЛИЦ, че е била и с един от настоящите съотборници на Данчо. Не е трудно да се досетите за кого става дума - плейбоят Мартин Камбуров. Голмайсторът преди години също прекарал Ани през леглото си. Тогава обаче Йордан Тодоров дори не познавал момичето от Велинград.

"Ани няколко години вършееше из нощен Пловдив. Всички футболисти я знаят и дори не бива да се учудвате, ако ви кажат, че е била и с още някой. Камбуров е голям играч, не само на терена, и просто е неизбежно да не е поглеждала и него. Били са заедно преди години, когато още е била студентка, така че не си мислете, че има някакъв конфликт между него и Данчо Тодоров. Дори двамата са много добри приятели", коментираха източниците на БЛИЦ.

dan4o_ani.jpg